Vergelijk en bestel direct!

Space Scooter Kopen

Hoe werkt de Space Scooter? Bekijk hieronder de instructie video!

Space Scooter Instructie


Het gebruik van de Space Scooters spreekt eigenlijk voor zich. In de video zie je hoe gemakkelijk en snel je jezelf kunt voort bewegen op de Space Scooter. Door het op en neer bewegen van de voeten is het net als of je in de ruimte loopt! Uiteraard kun je ook op een normale manier steppen om jezelf te verplaatsen, maar op deze manier is natuurlijk veel leuker! De step is te gebruiken vanaf 6 jaar en kan een gewicht hebben van 80kg, waardoor hij geschikt is voor jong en oud! Ben je gan dat je te hard gaat op de step? Geen probleem. Alle varianten van de Space Step zijn voorzien van een handige handrem. Deze handrem is aangesloten op het achterwiel, waardoor je dus krachtig kunt remmen zonder over de kop te slaan. Toch rade we je aan een helm te dragen, want als je een beetje je best doet kun je met de Space Scooter wel 15 km/h halen! Ook met deze snelheid is het rijden op de Space Scooter comfortabel. De step is namelijk voorzien van slimme luchtvering en een enorm stille aandrijflijn. De relatief grote en goed afgewerkte wielen zorgen voor een lage rolweerstand, waardoor de snelheid van de step zo veel mogelijk in stand blijft gehouden.

Het gebruik van de Space Scooter is echt heel gemakkelijk. Je fiets kun je voortaan thuislaten! Gebruik de step om naar de school, naar je vrienden of naar de voetbal- of hockeyclub te rijden. Zoals je op de onderstaande foto's kunt zien, kun je de Space Scooter handig opvouwen. Hierdoor blijft er een heel compact apparaat over, die je overal mee naartoe kunt nemen! Op deze manier hoeft je jouw Space Scooter nooit alleen te laten!

De Space Scooter is via deze site verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk zwart, wit en roze. Bovenaan de pagina kun je op de kleur naar keuze klikken. Wil je alle kleuren naast elkaar zien? Klik dan op de Home knop om jou Space Scooter direct te kopen!

Space Scooter Kopen


Geen zin om ergens anders heen te klikken? Vergelijk dan de verschillende aanbieders hieronder zodat je zeker weet dat je jou favoriete Space Scooter zo snel mogelijk en voor de beste prijs kunt kopen!
Space Scooter Zwart

Space Scooter kopen bij Intertoys
Space Scooter kopen bij Bol.com
Space Scooter kopen bij Bart Smit


Space Scooter Wit

Space Scooter kopen bij Intertoys
Space Scooter kopen bij Bol.com
Space Scooter kopen bij Bart Smit


Space Scooter Roze

Space Scooter kopen bij Intertoys
Space Scooter kopen bij Bol.com
Space Scooter kopen bij Bart Smit