Vergelijk en bestel direct!

Space Scooter Kopen Roze

Vergelijk en koop de Space Scooter roze direct voor de beste prijs!

Door de enorme populariteit van de roze Space Scooter kan het voorkomen dat hij niet overal leverbaar is. Vergelijk dus alle aanbieders hieronder om de Space Scooter zo snel mogelijk en voor de beste prijs te kunnen kopen!

Space Scooter Roze

De allernieuwste kleur waarin je de Space Scooter kunt kopen is roze. Zwart en wit zijn natuurlijk leuk, maar de echte dames onder ons willen natuurlijk rondsteppen op een roze Space Scooter! Dat is vanaf nu dus mogelijk. De roze Space Scooter is verkrijgbaar bij al onze aanbieders. Ook de roze kleur gaat natuurlijk prachtig samen met de zwarte en roestvrijstalen accenten op de Space Scooter. De zwarte accenten vind je bijvoorbeeld terug op de comfortabele handvaten, de goede achterrem en de hoogwaardig geproduceerde wielen van de step. Op het 'deck' (de plek waar je je voeten op zet) vinden we het stoere logo van de Space Scooter. Hierdoor weet je zeker dat je op de enige echte Space Scooter rijdt. Mocht het 'deck' nou verslijten, kun je gratis een nieuwe aanvragen. Ondanks de lieve kleur, kan ook de roze Space Scooter tot wel 15 km/h. Dan moet je natuurlijk wel goed je best doen! Toch raden we altijd aan om een helm aan te schaffen. Ook die heb je natuurlijk in het roze, om het plaatje af te maken!

Met de Space Scooter in het roze en eventueel een roze helm rijd je dus als een ware prinses door je buurt! Overtuigd? Je kunt de roze Space Scooter direct kopen door hierboven op één van de aanbieders te klikken. Naast dat de Space Scooter roze heel mooi is, is hij ook nog eens heel erg handig. Je kunt hem namelijk opvouwen en op die manier overal mee naartoe nemen. Je hoeft de Space Scooter dan dus nooit alleen te laten! Op de foto hierboven zie je hoe dit eruit ziet. Dit praktische element maakt de Space Scooter dus jou ideale reismaatje om mee naar school, naar je sportclub of naar je vrienden te rijden.

Je moet natuurlijk van de roze kleur houden. Zou je de Space Scooter liever in een andere kleur willen kopen? Ook dat is mogelijk. Naast een roze Space Scooter kun je ook een zwarte of witte Space Scooter kopen. Ook in deze kleuren is de Space Scooter erg mooi. Klik hierboven naar de pagina van jou keuze om de andere kleurstellingen van de Space Scooter te bekijken en jou favoriete Space Scooter direct te kopen! Toch een roze Space Scooter kopen? Lees dan ook de kenmerken onder de foto's op deze pagina even door. Heb je nog vragen? Neem dan contact op door hier te klikken.

Space Scooter Roze Kenmerken

- Space Scooter Afmetingen (LxBxH - cm): 107x88x15
- Gewicht: 9.145kg
- Garantie: 6 jaar (m.u.v. van de wielen, hier zit minimaal 6 maanden garantie op)
- Roze kleur
- Voorzien van een cool design!
- Adviesleeftijd vanaf 6 jaar
- Geen helmplicht, maar dit wordt wel aangeraden
- Het bewegen van de voetplank naar voor en achteren geeft het gevoel of je in de ruimte loopt. Zo is de naam Space Scooter ontstaan.
- Inklapbaar
- Geschikt voor een gewicht tot 80kg, dus niet alleen leuk voor kinderen. Ook voor volwassenen!
- Voorzien van een handrem
- Stevig materiaal met goedkeuring voor gebruik in EU-landen