Vergelijk en bestel direct!

Space Scooter Kopen Wit

Vergelijk en koop de Space Scooter wit direct voor de beste prijs!

Deze prachtige step is enorm populair. Het daarom voorkomen dat hij tijdelijk niet overal leverbaar is. Bekijk daarom altijd alle aanbieders hieronder om er zeker van te zijn dat je de witte Space Scooter het snelst en meest voordelig in huist haalt!

Space Scooter Wit

Een zwarte Space Scooter vind je te gewoon? Een roze Space Scooter is niet jou ding? Niet getreurd, een andere prachtige kleur waarin je de Space Scooter kunt kopen is wit! Met een witte Space Scooter weet je zeker dat je opvalt! Het feit dat je opvalt is natuurlijk niet alleen erg gaaf, maar ook nog eens heel veilig! Net als de andere kleuren van de Space Scooter is ook de witte Space Scooter prachtig afgewerkt. Naast de hoofdkleur, welke natuurlijk wit is, is de Space Scooter wit voorzien van zwarte, roestvrijstalen, rode en gele kenmerken. De zwarte kenmerken zien we terug in het logo op het 'deck' (dat is de plek waar je met je voeten op staat), de comfortabele handvaten en de bewegende delen van de Space Scooter. In het logo op het 'deck' vinden we ook de gele en rode accenten terug. Dit geeft de Space Scooter een flitsend uiterlijk. En flitsend zal je zeker zijn. Als je een beetje je best doet, kan de Space Scooter wel 15 km/h halen. We raden je daarom aan een stoere helm bij de Space Scooter te kopen, zodat je veilig op pad kan. Mocht je 'deck' ooit verslijten, kun je gratis een nieuwe aanvragen!

Wil jij in stijl door je buurt rondrijden? Dan is de witte Space Scooter zeker wat voor jou! De prachtige step hoeft ook nooit van je zijde te wijken, je kunt hem namelijk heel makkelijk opvouwen en overal mee naartoe nemen (zie de foto's hieronder). Heb je dat ooit met je fiets kunnen doen? Nee! De Space Scooter is dus jou ideale reismaatje en je kunt hem dan ook overal mee naartoe nemen om aan al je vrienden te laten zien.

Vind je een witte Space Scooter toch niet zo mooi? Dat kan natuurlijk! Voor jou is de Space Scooter ook te kopen in het zwart of roze. Klik hierboven naar de pagina van jou keuze om de andere kleurstellingen van de Space Scooter te bekijken en jou favoriete Space Scooter direct te kopen! Toch een witte Space Scooter kopen? Lees dan ook de kenmerken onder de foto's op deze pagina even door. Heb je nog vragen? Neem dan contact op door hier te klikken.Space Scooter Wit Kenmerken

- Space Scooter Afmetingen (LxBxH - cm): 107x88x15
- Gewicht: 9.145kg
- Garantie: 6 jaar (m.u.v. van de wielen, hier zit minimaal 6 maanden garantie op)
- Witte kleur
- Voorzien van een cool design!
- Adviesleeftijd vanaf 6 jaar
- Geen helmplicht, maar dit wordt wel aangeraden
- Het bewegen van de voetplank naar voor en achteren geeft het gevoel of je in de ruimte loopt. Zo is de naam Space Scooter ontstaan.
- Inklapbaar
- Geschikt voor een gewicht tot 80kg, dus niet alleen leuk voor kinderen. Ook voor volwassenen!
- Voorzien van een handrem
- Stevig materiaal met goedkeuring voor gebruik in EU-landen