Vergelijk en bestel direct!

Space Scooter Kopen Zwart

Vergelijk en koop de Space Scooter zwart direct voor de beste prijs!

De zwarte Space Scooter de meest populaire step op dit moment. Vergelijk daarom ook altijd alle aanbieders hieronder om er zeker van te zijn dat je de step zo snel mogelijk en voor de beste prijs in huis haalt!

Space Scooter Zwart

Een enorm stoere kleur om de Space Scooter in te kopen is natuurlijk zwart. De step is sowieso al de gaafste step die op dit moment verkrijgbaar is, maar de mooie zwarte kleur maakt hem extra stoer! De afwerking van alle varianten van de Space Scooter is erg goed. Op de Space Scooter zwart zit een grip-sticker met het logo van de Space Scooter op het 'deck' (de plek waar je met je voeten op staat). Deze sticker wordt bij eventuele slijtage gratis vervangen! Om het stuur fijn aan te laten voelen is het stuur voorzien van zachte stuurgrip houders. Het logo van de Space Scooter is voorzien van rode en gele accenten. In combinatie met de zwarte kleur van de step zelf ziet dit er sportief uit. De step is niet helemaal zwart. De roestvrijstalen stuurbuis en het roestvrijstalen stuur glimmen in mooi contrast met de zwarte kleur van de Space Scooter. Met deze glimmende delen zien je vrienden je al van verre aankomen. Het duurt overigens niet lang voordat je ze hebt ingehaald, want de Space Scooter kan wel tot 15 km/h! Daarom raden we je aan om bij de Space Scooter ook een stoere helm te kopen.

Met de zwarte Space Scooter weet je zeker dat je in stijl door de buurt rondrijdt. Naast de supermooie vormgeving van de step, is de step ook nog eens erg praktisch. Je kunt hem bijvoorbeeld opvouwen en overal mee naartoe nemen! Hoe de step er dan uit ziet, kun je zien op de foto's hieronder. De Space Scooter is jou ideale reismaatje en hoeft niet van je zijde te wijken!

Is zwart toch niet jou kleur? De Space Scooter is ook te kopen in het wit of roze. Klik hierboven naar de pagina van jou keuze om de andere kleurstellingen van de Space Scooter te bekijken en jou favoriete Space Scooter direct te kopen! Wil je toch de Space Scooter in het zwart kopen? Lees dan ook de kenmerken onder de foto's op deze pagina even door. Wil je nog meer weten? Je kunt altijd contact met ons opnemen door hier te klikken.

Space Scooter Zwart Kenmerken

- Space Scooter Afmetingen (LxBxH - cm): 107x88x15
- Gewicht: 9.145kg
- Garantie: 6 jaar (m.u.v. van de wielen, hier zit minimaal 6 maanden garantie op)
- Zwarte kleur
- Voorzien van een cool design!
- Adviesleeftijd vanaf 6 jaar
- Geen helmplicht, maar dit wordt wel aangeraden
- Het bewegen van de voetplank naar voor en achteren geeft het gevoel of je in de ruimte loopt. Zo is de naam Space Scooter ontstaan.
- Inklapbaar
- Geschikt voor een gewicht tot 80kg, dus niet alleen leuk voor kinderen. Ook voor volwassenen!
- Voorzien van een handrem
- Stevig materiaal met goedkeuring voor gebruik in EU-landen