Vergelijk en bestel direct!

Space Scooter Junior

Vergelijk en koop de Space Scooter junior direct voor de beste prijs!

Op veler verzoek is vanaf nu ook een Space Scooter leverbaar voor iedereen onder de 6 jaar. Deze speciaal ontwikkelde 'kleine' versie van de Space Scooter is geschikt voor kinderen van 4 tot 6 jaar en kan een gewicht tot en met 60kg hebben. Het grootste verschil met de normale Space Scooter, afgezien van het formaat, is dat deze Space Scooter niet als normale step kan worden gebruikt. Je kunt hier echt alleen maar op Spacescooteren! Dit is natuurlijk niet erg, want iedereen wil alleen maar Spacescooteren! Vergelijk hieronder alle aanbieders en haal de Space Scooter zo snel mogelijk in huis.

Space Scooter Junior

Ben jij ook zo gek op de Space Scooter, maar ben je eigenlijk te jong op er op te rijden? Het wachten is voorbij! Vanaf nu is de Junior Space Scooter leverbaar in het blauw en geel. Op de foto's zie je deze prachtige variant van de step. De blauwe variant is natuurlijk super cool voor de jonger spacescooteraars onderons. Door de fluorgroene wielen valt hij ook lekker op. Op het 'deck', dat is het stuk waarje met je voeten op staat, zit een blauwe met groene Space Scooter gripsticker, zodat je er niet vanaf valt. De roze variant van de Junior step is geheel in het roze uitgevoerd en heeft roze met witte wielen. De gripsticker op deze variant is paars met roze ook deze zorgt dat je niet zomaar van de step af valt.

Beide versies van de Space Scooter Junior zijn verder voorzien van stevige roestvrijstalen onderdelen en een handrem om snel en veilig tot stilstand te kunnen komen. Je kunt de step ook opvouwen, zoals te zien op de foto's. Is het wat voor je? Vergelijk hierboven alle aanbieders en haal de Space Scooter Junior zo snel mogelijk in huis. Onderaan deze pagina lees je alle kenmerken van deze step.

Ben je ouder dan 6 jaar? Ook voor jou is er een Space Scooter. Een hele gave zelfs die tot 15km/h kan als je een beetje je best doet! Een overzicht van de leverbare kleuren vind je hier. Wil je nog meer weten? Je kunt altijd contact met ons opnemen door hier te klikken.

Space Scooter Junior Kenmerken

- Space Scooter Afmetingen (LxBxH - cm): 67x13x40
- Gewicht: 6kg
- Garantie: 12 maanden (m.u.v. van de wielen, hier zit minimaal 6 maanden garantie op)
- Blauw of Roze
- Voorzien van een cool design!
- Vanaf 4 tot 6 jaar
- Geen helmplicht, maar dit wordt wel aangeraden
- Het bewegen van de voetplank naar voor en achteren geeft het gevoel of je in de ruimte loopt. Zo is de naam Space Scooter ontstaan.
- Inklapbaar
- Geschikt voor een gewicht tot 60kg, dus niet alleen leuk voor kinderen. Ook voor volwassenen!
- Voorzien van een handrem
- Stevig materiaal met goedkeuring voor gebruik in EU-landen